Evangeliegemeente De Deur Maastricht

Evangeliegemeente De Deur Maastricht is een Kerk gelegen aan Dolmansstraat 4 in Maastricht.

Meer informatie over Evangeliegemeente De Deur Maastricht in Maastricht

De Evangeliegemeente De Deur Maastricht heet iedereen welkom op hun diensten in hun kerkgebouw aan de Dolmansstraat 4 in Maastricht. De kerk is onderdeel van Christian Fellowship Ministries, een samenwerkingsverband van ruim 3000 kerken in 130 landen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een jongerendienst op zaterdag 30 september en een gratis live concert genaamd Last Summer Concert. Het kerkgebouw bevindt zich naast het Lochtmanhuis in Limmel en de ingang is aan de linkerkant. De gemeente nodigt mensen uit om God persoonlijk te leren kennen als een vriend en om de levensveranderende kracht van Jezus zelf te ervaren door een van hun diensten bij te wonen.

Wil je weten wat Evangeliegemeente De Deur Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangeliegemeente De Deur Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangeliegemeente De Deur Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangeliegemeente De Deur Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Evangeliegemeente De Deur Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangeliegemeente De Deur Maastricht

Bezoekers bekeken ook