Everybody Pilates - Maastricht

Everybody Pilates - Maastricht is een Pilatesstudio gelegen aan Akerstraat 9 in Maastricht.

Meer informatie over Everybody Pilates - Maastricht in Maastricht

Everybody Pilates Maastricht is een Classical Pilates studio in het hart van Maastricht, geleid door eigenaar Catherine Blethyn en haar team. De studio is volledig uitgerust met GRATZ-apparatuur en biedt lessen aan voor maximaal 10 personen voor matwerk, maximaal 4 personen voor reformers en maximaal 4 personen voor towers. Daarnaast worden er ook privé- en duet-sessies aangeboden. De instructeurs zijn zeer ervaren en kunnen sessies aanpassen aan de individuele behoeften van de cliënten. De filosofie van de studio is om samen met de cliënten persoonlijke doelen te bereiken op hun Classical Pilates-reis. De lessen beginnen vanaf €12,50 en de studio is 7 dagen per week geopend. Catherine Blethyn, de eigenaar van de studio, heeft zelf jarenlang Pilates beoefend en wilde meer dan alleen matwerk doen. Ze ontdekte de mogelijkheden van de Pilates-apparatuur en besloot Everybody Pilates Maastricht te openen. De studio heeft een groeiende groep cliënten en hecht veel waarde aan hun prestaties.

Wil je weten wat Everybody Pilates - Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Everybody Pilates - Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Everybody Pilates - Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Everybody Pilates - Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Everybody Pilates - Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Everybody Pilates – Maastricht

Bezoekers bekeken ook