ZES Boutique Studio BV

ZES Boutique Studio BV is een Pilatesstudio gelegen aan First Floor, Brusselsestraat 74 in Maastricht.

Meer informatie over ZES Boutique Studio BV in Maastricht

ZES Boutique Studio is een studio die gespecialiseerd is in Reformer Pilates en Osteopathie. In de studio worden sessies aangeboden waarbij gebruik wordt gemaakt van de Reformer. Het is belangrijk om vooraf het ParQ formulier in te vullen en de disclaimer van ZES te lezen. Het dragen van Grippy socks is verplicht voor de veiligheid en hygiëne. Daarnaast wordt gevraagd om geen ritsjes of bronzer te dragen om het oppervlak van de Reformer te beschermen. Spullen kunnen worden opgeborgen in de ZES lockers en het annuleringsbeleid houdt in dat een sessie binnen 24 uur voor aanvang geannuleerd moet worden. Bij slechts één deelnemer wordt de groepssessie door ZES geannuleerd. Veiligheid staat voorop, dus het is belangrijk om de instructies goed op te volgen. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met ZES via mail of telefoon. De studio is gevestigd aan de Brusselsestraat in Maastricht.

Wil je weten wat ZES Boutique Studio BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZES Boutique Studio BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZES Boutique Studio BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZES Boutique Studio BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ZES Boutique Studio BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZES Boutique Studio BV

Bezoekers bekeken ook