Spring Pilates

Spring Pilates is een Pilatesstudio gelegen aan Achter de Barakken 13, unit 2 in Maastricht.

Meer informatie over Spring Pilates in Maastricht

In de tekst wordt geadverteerd voor Spring Pilates, een studio in Maastricht die verschillende bewegingsmethoden aanbiedt, waaronder Pilates, de gyrotonic® methode, Myo-fascial Release en AIM. De tekst richt zich op mensen die problemen hebben met hun lichaamshouding en beperkte mobiliteit ervaren. De studio biedt groepslessen, personal training en workshops aan, allemaal gericht op het herstellen van balans, het verbeteren van houding en het plezierig bewegen. De eigenaar van de studio, Aisha Trimbach, is een ervaren trainer die zich richt op het laten voelen en functioneren van de deelnemers. Er worden ook positieve getuigenissen van cliënten gegeven om de kwaliteit van de lessen te benadrukken. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om contact op te nemen voor een gratis oriënterend gesprek.

Wil je weten wat Spring Pilates verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spring Pilates of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spring Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spring Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Spring Pilates reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spring Pilates

Bezoekers bekeken ook