Fysio Zuyd Herculeshof

Fysio Zuyd Herculeshof is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Herculeshof 22 in Maastricht.

Meer informatie over Fysio Zuyd Herculeshof in Maastricht

Fysio Zuyd Maastricht - Herculeshof is een praktijk waar iedereen terecht kan voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is. Het team richt zich voornamelijk op ouderen met complexe gezondheidsproblemen en behandelt hen om de zelfredzaamheid te behouden of vergroten. De therapie wordt meestal gegeven in de thuissituatie of binnen het zorgcentrum Daalhof, omdat dit de beste resultaten oplevert. De praktijk is gevestigd bij Mosae Zorggroep in Maastricht en is bereikbaar via telefoon of e-mail. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag gesloten. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat.

Wil je weten wat Fysio Zuyd Herculeshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Zuyd Herculeshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Zuyd Herculeshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Zuyd Herculeshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio Zuyd Herculeshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Zuyd Herculeshof

Bezoekers bekeken ook