Fysio Care Maastricht

Fysio Care Maastricht is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Bergerstraat 108a in Maastricht.

Meer informatie over Fysio Care Maastricht in Maastricht

Fysio Care Maastricht is een praktijk in de wijk Scharn in Maastricht. Naast reguliere fysiotherapie bieden ze ook groepslessen aan. De praktijk heeft verschillende specialisaties, zoals echografie. Ze streven naar een effectief, professioneel en patiëntgericht behandelplan. Ze hebben meerdere specialisaties, zoals schouderklachten, knieklachten, shockwave en dry needling. De praktijk behandelt klachten aan voet, enkel, onderbeen, knie, heup, bekken, bovenbeen, hand, pols, elleboog, schouder, rug, nek en hoofd. Ze staan klaar om te helpen en zijn lid van het chronisch zorgnet. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Fysio Care Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Care Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Care Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Care Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio Care Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Care Maastricht

Bezoekers bekeken ook