La Bodega Maastricht

La Bodega Maastricht is een Tapasbar gelegen aan Platielstraat 9 in Maastricht.

Meer informatie over La Bodega Maastricht in Maastricht

La Bodega Tapas Maastricht is een tapas bar gevestigd in het centrum van Maastricht. Het pand dateert uit de 17e eeuw en is volledig gerestaureerd in 2006. Bij binnenkomst ervaar je gelijk de Spaanse sfeer, met een Spaans interieur, Spaanse muziek en een assortiment aan Spaanse tapas. Het restaurant werkt voornamelijk met Spaanse en verse producten en hecht veel waarde aan een goed gevulde wijnkelder. Naast tapas kun je hier ook genieten van sangria, bier en cocktails. Reserveren is mogelijk en voor groepen van meer dan 7 personen kan er een arrangement op maat worden samengesteld. De tekst bevat verder aanbevelingen voor vegetarische, vlees- en visgerechten, en vermeldt de openingstijden van het restaurant.

Wil je weten wat La Bodega Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Bodega Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Bodega Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Bodega Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Bodega Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Bodega Maastricht

Bezoekers bekeken ook