La Tranca

La Tranca is een Tapasbar gelegen aan Grote Gracht 34 in Maastricht.

Meer informatie over La Tranca in Maastricht

La Tranca is een hippe taverna en authentieke Spaanse tapasbar gelegen in Maastricht. De keuken, genaamd "cocina Espanola", biedt de Spaanse keuken in haar meest pure vorm. Chef en eigenaar Charles Ploemen bereidt de fijnste gerechten voor de gasten. Van tapas tot platos combinados, alles wordt vers klaargemaakt. Naast heerlijke gerechten, biedt La Tranca ook een selectie van Spaanse wijnen, cava's en bieren. De taverna is een populaire plek voor studenten, toeristen, winkelend publiek en buurtbewoners om even tot rust te komen. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur, met uitzondering van maandagen en dinsdagen. Neem contact op met La Tranca via telefoonnummer +31 043 - 852 22 45 of per e-mail via info@latranca.nl.

Wil je weten wat La Tranca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Tranca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Tranca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Tranca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Tranca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Tranca

Bezoekers bekeken ook