Que Pasa Maastricht

Que Pasa Maastricht is een Tapasbar gelegen aan Tongersestraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Que Pasa Maastricht in Maastricht

Que Pasa Maastricht is een restaurant dat bekend staat om zijn tapas en pintxos. Ze serveren heerlijke vegetarische tapas, maar ook gerechten met vlees of vis. Naast tapas kunt u ook genieten van pintxos, typische hapjes uit het Spaanse Baskenland. Que Pasa biedt ook verschillende evenementen aan, zoals PhD-recepties en tapas voor groepen tot 80 personen. Als u geïnteresseerd bent in het organiseren van een evenement, kunt u contact opnemen met het restaurant. Daarnaast maakt de website van Que Pasa gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Que Pasa Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Que Pasa Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Que Pasa Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Que Pasa Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Que Pasa Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Que Pasa Maastricht

Bezoekers bekeken ook