Petrus en Pauluskerk

Petrus en Pauluskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Monseigneur Vranckenplein 1 in Maastricht.

Meer informatie over Petrus en Pauluskerk in Maastricht

De Parochiefederatie Johannes Paulus II in Maastricht is op zoek naar een priester. De contactgegevens van pastoor R. Schols en kapelaan Vincent Kumar worden vermeld. Als er geen gehoor is, kan er contact worden opgenomen met verpleegkliniek Larisa, maar alleen voor ziekenzalving. In de actuele pastorale nieuwsbrief worden de mistijden vermeld voor verschillende locaties, zoals Daalhof, Wolder, Malberg en Oud-Caberg, op verschillende dagen van de week.

Wil je weten wat Petrus en Pauluskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petrus en Pauluskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petrus en Pauluskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petrus en Pauluskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Petrus en Pauluskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petrus en Pauluskerk

Bezoekers bekeken ook