Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk

Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Lourdesplein in Maastricht.

Meer informatie over Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Maastricht

De tekst gaat over de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Maastricht. De pastor, Mattie Jeukens, uit zijn teleurstelling over het feit dat veel mensen niet veel meer op hebben met de kerk. Hij benadrukt echter dat het niet om het instituut gaat, maar om de vorming van gemeenschap. Er worden verschillende evenementen aangekondigd, zoals een dauwtrapwandeling rond Franciscus. Verder wordt benadrukt dat de diensten van de kerk niet meer vanzelfsprekend zijn en dat mensen er mogelijk mee te maken krijgen rond geboorte, huwelijk, ziekte en dood. Alle missen en evenementen in de Lourdeskerk worden uitgezonden via 'kerkdienstgemist.nl' en bijzondere opnamen zijn terug te zien via het eigen YouTube kanaal. De openingstijden van de Mariakapel worden genoemd en er wordt verwezen naar het overzicht van diensten door de week en in het weekend. Ten slotte worden de contactgegevens van het kerkbureau gegeven.

Wil je weten wat Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk

Bezoekers bekeken ook