Parochie Walburga Amby

Parochie Walburga Amby is een Katholieke kerk gelegen aan Ambyerstraat-Zuid 90A in Maastricht.

Meer informatie over Parochie Walburga Amby in Maastricht

De Parochie Walburga in Amby is een religieuze gemeenschap in Maastricht. Het parochiebureau is gevestigd aan de Ambyerstraat Zuid 90A. De openingstijden van het parochiebureau zijn niet vermeld, maar er is een contactnummer beschikbaar voor verdere informatie. Het is mogelijk om contact op te nemen via e-mail of telefoon. De parochie heeft bankrekeningnummers waar donaties kunnen worden gedaan en er is een privacyverklaring van toepassing. Het copyright van de Parochie Walburga geldt vanaf 2016.

Wil je weten wat Parochie Walburga Amby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parochie Walburga Amby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parochie Walburga Amby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parochie Walburga Amby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Parochie Walburga Amby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parochie Walburga Amby

Bezoekers bekeken ook