H.Walburga Kerk Amby, Maastricht

H.Walburga Kerk Amby, Maastricht is een Katholieke kerk gelegen aan Amby, Amie, Dagkapel is open van zonsopgang tot zonsondergang, Ambyerstraat-Noord 1 in Maastricht.

Meer informatie over H.Walburga Kerk Amby, Maastricht in Maastricht

In deze tekst wordt informatie gegeven over het coronaprotocol van de Parochie Walburga Amby. Er wordt benadrukt dat het desinfecteren van de handen en het dragen van mondkapjes sterk aanbevolen worden. Er mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn bij de Heilige Mis en aanmelding hiervoor is noodzakelijk. Daarnaast wordt er vermeld dat er extra Heilige Missen zullen worden gehouden in de kerken van Amby en Heer, vanwege het hoge bezoekersaantal. De aanwezigheid moet gereserveerd worden en mensen met een intentie krijgen voorrang. Ook wordt er informatie gegeven over de priesterwijding en eerste Heilige Missen van kapelaan Paweł Żełazny. Vanaf 1 juli mogen er maximaal 100 mensen in de kerk aanwezig zijn. Tot slot wordt aangegeven dat de parochiekerken weer open zijn voor publieke vieringen, maar wel met beperkingen zoals het maximaal aantal aanwezigen en het houden van 1,5 meter afstand. Ook wordt er aangegeven dat er een systeem van registratie van de weekenddiensten is om te voorkomen dat de kerk vol is.

Wil je weten wat H.Walburga Kerk Amby, Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.Walburga Kerk Amby, Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.Walburga Kerk Amby, Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.Walburga Kerk Amby, Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar H.Walburga Kerk Amby, Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.Walburga Kerk Amby, Maastricht

Bezoekers bekeken ook