Physio Health Maastricht

Physio Health Maastricht is een Fysiotherapeut gelegen aan Achter de Barakken 13 in Maastricht.

Meer informatie over Physio Health Maastricht in Maastricht

Physio Health is een fysiotherapiepraktijk in Maastricht die gespecialiseerd is in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie, medische fitness en medical taping. Het doel van de behandelingen is om de beweeglijkheid en de kwaliteit van bewegen te verbeteren of te behouden. Persoonlijke zorg staat voorop en ze bieden een gratis medisch consult aan waarin advies wordt gegeven voor een optimaal herstel. Physio Health gelooft dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen en hecht veel waarde aan een prettige samenwerking voor een beter behandelresultaat. Ze zijn gevestigd in een paramedisch sportcentrum in Maastricht en zijn ook bereikbaar vanuit regio Bunde, Eijsden en Meerssen.

Wil je weten wat Physio Health Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Physio Health Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Physio Health Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Physio Health Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Physio Health Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Physio Health Maastricht

Bezoekers bekeken ook