Regie Auto's BV

Regie Auto's BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Heerderdwarsstraat 36 in Maastricht.

Meer informatie over Regie Auto's BV in Maastricht

Regie Auto's is al meer dan 40 jaar een bekend autobedrijf in de regio. Ze bieden diverse diensten aan, waaronder de verkoop van auto's en een moderne werkplaats. Op dit moment hebben ze 84 occasions op voorraad, waaronder de Volkswagen T-Roc, Toyota Corolla, Mercedes-Benz B-Klasse en Nissan QASHQAI. Daarnaast beschikken ze over een zeer complete werkplaats waar je terecht kunt voor onderhoud, storingsdiagnose, uitlijnen, bandenservice, remmenservice, APK, airco-service en schadeherstel. Regie Auto's hecht veel waarde aan klanttevredenheid en heeft een klanttevredenheidsscore van 9.4. Het bedrijf is in 1979 opgericht door René Hecker en Guido Schiepers, die destijds na hun opleiding tot automonteur besloten om een eigen autobedrijf te starten. Ze zijn gevestigd aan de Heerderdwarsstraat 36 in Maastricht en hebben zowel een verkoopafdeling als een werkplaats. De openingstijden van de showroom, werkplaats en receptie zijn doordeweeks en op zaterdag.

Wil je weten wat Regie Auto's BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Regie Auto's BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Regie Auto's BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Regie Auto's BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Regie Auto's BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Regie Auto’s BV

Bezoekers bekeken ook