Rijschool Akkermans

Rijschool Akkermans is een Rijschool gelegen aan Cajersborg 17 17 in Maastricht.

Meer informatie over Rijschool Akkermans in Maastricht

Rijschool Akkermans is een rijschool in Maastricht en omgeving die persoonlijke begeleiding en goede prijs/kwaliteit verhouding biedt. Bij deze rijschool lessen studenten met een vaste instructeur, die stap voor stap begeleidt naar het examen. De vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart en ouders kunnen op de hoogte worden gesteld van de voortgang. Rijschool Akkermans biedt ook de mogelijkheid om een gratis proefles te nemen en werkt met voordelige lespakketten die in termijnen betaald kunnen worden. Daarnaast zijn er meerdere lessen per week mogelijk, wat kan leiden tot sneller examen doen. De rijschool heeft ook gecertificeerde instructeurs voor faalangst, ADHD en autisme. Er is een theorie- en praktijkapp beschikbaar en lessen duren 60 minuten. De rijschool is actief in Maastricht, Meerssen, Bunde, Valkenburg, Gronsveld, Eijsden, Banholt, Cadier en Keer, Margraten en Gulpen. Contactgegevens van Rijschool Akkermans zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Rijschool Akkermans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Akkermans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Akkermans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Akkermans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Rijschool Akkermans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Akkermans

Bezoekers bekeken ook