Slagerij Franssen V.O.F.

Slagerij Franssen V.O.F. is een Slagerij gelegen aan Sint Pieterstraat 42 in Maastricht.

Meer informatie over Slagerij Franssen V.O.F. in Maastricht

Slagerij Franssen is een traditioneel bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en jarenlange traditie. Op de website kun je meer te weten komen over het bedrijf en de producten die ze aanbieden. Ze hebben een assortiment aan speciale vleessoorten, waaronder varkensvlees van het Ibérico-ras, Hollandse kip van Tante Door die 100% antibioticavrij is, sappig en mals varkensvlees van Krull, en puur Limousin rundvlees uit het Limburgse heuvelland. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek meer over de heerlijke producten van slagerij Franssen.

Wil je weten wat Slagerij Franssen V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Franssen V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Franssen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Franssen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Slagerij Franssen V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Franssen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook