Yildiz Plaza

Yildiz Plaza is een Slagerij gelegen aan Holsteinbastion 49 in Maastricht.

Meer informatie over Yildiz Plaza in Maastricht

Yildiz Plaza is een supermarkt die sinds 2009 dagvers vlees aanbiedt. Ze werken nauw samen met boeren om optimale kwaliteit te garanderen. Het assortiment bestaat uit verse producten, halal vlees en een breed scala aan producten van de boerderij. Daarnaast bieden ze ook Turkse lekkernijen aan, zoals huisgemaakte mezze en Turkse broden. Er is ook de mogelijkheid om recepten te vinden met hun producten. Er worden veelgestelde vragen beantwoord, zoals waar het vlees vandaan komt en of er thuisbezorging is. Yildiz Plaza is rolstoeltoegankelijk en er is parkeergelegenheid beschikbaar. De openingstijden zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Yildiz Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yildiz Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yildiz Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yildiz Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Yildiz Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yildiz Plaza

Bezoekers bekeken ook