Onglet

Onglet is een Slagerij gelegen aan Wycker Brugstraat 27 in Maastricht.

Meer informatie over Onglet in Maastricht

Dit artikel gaat over de openingstijden van het restaurant en de winkel van Onglet. Het restaurant is op maandag, dinsdag, donderdag en zondag geopend van 18.00 uur tot 23.00 uur. Op woensdag en zaterdag is het restaurant gesloten. Op zondag 24 december en maandag 25 december is het restaurant ook gesloten, maar op maandag 26 december is het geopend voor lunch en diner. Op woensdag 27 december is het restaurant extra geopend. Van zaterdag 30 december tot en met dinsdag 3 januari is het restaurant gesloten. Reserveren is mogelijk voor gezelschappen van maximaal 4 personen via de reserveringstool op de website. Voor reserveringen van 5 personen of meer moet er een e-mail gestuurd worden naar hello@onglet.nl. De openingstijden van de winkel zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Het adres van Onglet is Wycker Brugstraat 27, 6221 EB Maastricht en het telefoonnummer is +31 (0) 43 852 88 47.

Wil je weten wat Onglet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onglet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onglet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onglet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Onglet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onglet

Bezoekers bekeken ook