Slagerij Brandts

Slagerij Brandts is een Slagerij gelegen aan Clavecymbelstraat 34 in Maastricht.

Meer informatie over Slagerij Brandts in Maastricht

Slagerij Brandts is een ambachtelijke slagerij die gedreven wordt door passie en liefde voor het vak. Ze bieden een breed assortiment aan eigengemaakte specialiteiten, vers vlees, salades, vleeswaren en worstsoorten. Als lid van de Koninklijke Nederlandse Slagers werken ze aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche. De slagerij heeft vacatures voor een leerling slager en een medewerker in de productie. Daarnaast zijn er vaste aanbiedingen op dinsdag, woensdag en donderdag. Klanten kunnen bij elke besteding waardepunten sparen en bij 500 punten een waardecheque van €10 ontvangen. Er is ook een actie waarbij klanten gratis bekroonde producten kunnen krijgen bij aankoop van vleeswaren. Bezorging is mogelijk in een straal van 5 kilometer rondom de slagerij en er zijn glutenvrije producten beschikbaar. De openingstijden kunnen gevonden worden op de website of via social media.

Wil je weten wat Slagerij Brandts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Brandts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Brandts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Brandts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Slagerij Brandts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Brandts

Bezoekers bekeken ook