Wevers Food

Wevers Food is een Slagerij gelegen aan Glacisweg 30-F in Maastricht.

Meer informatie over Wevers Food in Maastricht

In deze tekst wordt de lekkerste eetwinkel van Maastricht gepromoot. Ze bieden het beste vlees, eigengemaakte vleeswaren, luxe belegde broodjes en soepen aan. Alles wordt in eigen keuken gemaakt, waardoor ze zich onderscheiden. Je kunt ook een lekkere kop koffie drinken in de winkel. Verder wordt er vermeld dat je op de website meer informatie kunt vinden over het beste vlees, vleeswaren, gourmetschalen, feestdagen en barbecues. Ook geven ze een inkijkje in hun passie voor het slagersvak. Er worden geen specifieke openingstijden genoemd, maar er worden wel contactgegevens gegeven voor de eetwinkel en slagerij.

Wil je weten wat Wevers Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wevers Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wevers Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wevers Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Wevers Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wevers Food

Bezoekers bekeken ook