Keurslagerij Heuts

Keurslagerij Heuts is een Slagerij gelegen aan Bergerstraat 52 in Maastricht.

Meer informatie over Keurslagerij Heuts in Maastricht

In deze webshop kunt u gemakkelijk, snel en veilig boodschappen doen. U kunt uw artikelen in het winkelmandje plaatsen en deze vervolgens ophalen in de winkel of bij het pick-up point. Betalen kan ter plaatse of bij het pick-up point, waar u alleen met pin kunt betalen. Als u een artikel mist of vragen heeft, kunt u contact opnemen met de winkel. De webshop biedt verschillende productcategorieën aan, zoals barbecue, catering, gourmet en fondue, gehakt, kaas, kalfsvlees, kant-en-klaar maaltijden, kip, kalkoen en konijn, lamsvlees, maaltijd compleet, ovenschotels, rauwkosten en salades, rundvlees, sauzen, snacks, soepen, varkensvlees, vleeswaren, vlugklaar artikelen, zuivel en diversen. De openingstijden van de winkel zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur en op maandag en zondag is de winkel gesloten. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Keurslagerij Heuts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Heuts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Heuts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Heuts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Keurslagerij Heuts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Heuts

Bezoekers bekeken ook