Sport Atelier

Sport Atelier is een Personal trainer gelegen aan Professor Moserstraat 40a in Maastricht.

Meer informatie over Sport Atelier in Maastricht

Het Sport Atelier biedt verschillende sporttrainingen en fysiotherapie aan. De personal trainers zijn gespecialiseerd in fysiotherapie en geneeskunde en bieden op maat gemaakte trainingen aan. Na de trainingen is er de mogelijkheid om gezellig na te kletsen in de koffiehoek. Het Atelier staat voor kennis, maatwerk en een persoonlijke en plezierige sfeer. Er zijn verschillende trainingen beschikbaar, zoals personal training, small group training en groepslessen zoals (kick)boksen en power yoga. Het Sport Atelier is gevestigd in Maastricht en is te bereiken via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Sport Atelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Atelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Atelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Atelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sport Atelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Atelier

Bezoekers bekeken ook