BMN-Coaching

BMN-Coaching is een Personal trainer gelegen aan Ermerikstraat 11 in Maastricht.

Meer informatie over BMN-Coaching in Maastricht

BMN Coaching is een coaching service die fysieke en online begeleiding biedt om mensen te helpen bij het behalen van een gezonde en duurzame levensstijl. Ze geloven dat er drie belangrijke aspecten zijn die altijd met elkaar verbonden zijn: het lichaam, de geest en voeding. BMN Coaching biedt verschillende diensten aan, waaronder online coaching, personal training, groepstraining en personal training bij jou thuis. Ze bieden ook veganistische supplementen en verkopen sportkleding. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat BMN-Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BMN-Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BMN-Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BMN-Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BMN-Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BMN-Coaching

Bezoekers bekeken ook