Makana Movement

Makana Movement is een Personal trainer gelegen aan Scharnerweg 135A in Maastricht.

Meer informatie over Makana Movement in Maastricht

Bij Makana in Maastricht geloven ze dat fit zijn een individueel resultaat is en daarom bieden ze personal coaching aan. Ze zijn geen traditionele fitness studio, maar een movement die continu in beweging blijft en op zoek gaat naar de beste oplossingen om de balans tussen mindset, voeding en beweging te vinden. Ze bieden verschillende trainingsvormen aan, zoals 1-op-1 sessies, trainen in kleine of grotere groepen, bootcamps en workshops, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Izaac Kaitjily, de oprichter en personal trainer van Makana, is ervan overtuigd dat fit zijn mogelijk is wanneer mentale kracht, goede voeding en gezond bewegen in balans zijn. Makana biedt onder andere de Makana Bootcamp aan, waar conditie, lichaamsgewicht en spieruithoudingsvermogen centraal staan. Ze geven persoonlijke aandacht en begeleiding om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Makana is trouw aan zichzelf en zoekt geen perfectie, maar staat voor puurheid en rauwheid. Ze hebben tevreden klanten die genieten van de work-outs en zich voldaan voelen na het sporten bij Makana. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Makana Movement verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Makana Movement of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Makana Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Makana Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Makana Movement reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Makana Movement

Bezoekers bekeken ook