Sports Lovers

Sports Lovers is een Personal trainer gelegen aan President Rooseveltlaan 98 in Maastricht.

Meer informatie over Sports Lovers in Maastricht

Sports Lovers biedt work-out video's aan om je goed te laten voelen. Het gaat om het sporten voor je gezondheid, energie en plezier. Sports Lovers laat zien dat sporten anders kan, zonder druk en stress. Ze bieden verschillende categorieën aan, zoals yoga, fitness en afvallen, voor elk niveau. Je kunt sporten wanneer het jou uitkomt en je vorderingen bijhouden in je persoonlijk account. Je kunt lid worden en je eerste work-out vandaag nog starten. Er zijn twee abonnementen beschikbaar, het 'Do it yourself' abonnement voor € 12,50 per maand en het 'Support me' abonnement voor € 18,50 per maand. Er zijn positieve reacties van klanten die aangeven dat het heerlijk en verantwoord sporten is onder begeleiding van personal trainer Christiane. Tot slot worden de contactgegevens van Sports Lovers vermeld.

Wil je weten wat Sports Lovers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports Lovers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports Lovers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Lovers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sports Lovers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports Lovers

Bezoekers bekeken ook