Pyx Lax

Pyx Lax is een Personal trainer gelegen aan Habsburgerplein 26 in Maastricht.

Meer informatie over Pyx Lax in Maastricht

PYX LAX is een fitnessprogramma dat een combinatie biedt van functionele fitness, vechtsporten en innovatieve fitnessapparatuur. Het is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek en ervaring en heeft als doel optimale resultaten voor zowel lichaam als geest te behalen op een veilige manier. In het oude Griekenland was Pyx Lax de vorm van vechtsport die bekend stond als Pankration, een combinatie van boksen en traptechnieken. Bij Pyx Lax draait het om het gebruik van vuisten en trappen zonder fysiek contact. Het fitnessprogramma van PYX LAX biedt veilige kracht- en conditieprogramma's voor mensen van alle soorten en maten, van vechtsporters tot grootmoeders die sterker willen worden om zichzelf na een val op te kunnen rapen. Het programma helpt niet alleen bij zelfverdediging, maar ook bij het verbeteren van vitaliteit, het versnellen van de stofwisseling en het verhogen van de energie. Daarnaast biedt PYX LAX ook persoonlijke trainingen, massage therapie, yoga & aromatherapie en fitnesscoaching voor kinderen.

Wil je weten wat Pyx Lax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pyx Lax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pyx Lax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pyx Lax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Pyx Lax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pyx Lax

Bezoekers bekeken ook