Personal Fitness Nederland - Maastricht

Personal Fitness Nederland - Maastricht is een Personal trainer gelegen aan Frankenstraat 124A in Maastricht.

Meer informatie over Personal Fitness Nederland - Maastricht in Maastricht

Bij Personal Fitness Nederland in Maastricht kun je terecht voor personal training. Er zijn meer dan 23.000 Nederlanders die door dit programma fitter, gezonder en gelukkiger zijn geworden. De gemiddelde score van klantenervaringen is een 9.4. Het Fit for Life programma helpt bij afvallen, fit en vitaal worden, en het verhelpen van fysieke en mentale klachten. In Maastricht train je met een personal trainer en in kleine groepjes. Elke week doe je nieuwe oefeningen en heb je een weegmoment met je personal coach. Er wordt ook aandacht besteed aan voeding en mental coaching. Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland, dus er is altijd wel een studio bij jou in de buurt. Je kunt je inschrijven voor een gratis proefweek om kennis te maken met de gecertificeerde coaches.

Wil je weten wat Personal Fitness Nederland - Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Fitness Nederland - Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Fitness Nederland - Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Fitness Nederland - Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Personal Fitness Nederland - Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Fitness Nederland – Maastricht

Bezoekers bekeken ook