Training Maastricht

Training Maastricht is een Personal trainer gelegen aan Bredestraat 23B in Maastricht.

Meer informatie over Training Maastricht in Maastricht

Training Maastricht biedt verschillende soorten trainingen aan, waaronder corporate training, personal training, groepstraining en performance training. Ze geloven dat beweging een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en dagen je zowel mentaal als fysiek uit tijdens de trainingen. De fysieke aspecten van de trainingen zijn gebaseerd op de laatste vernieuwingen op het gebied van sport en omvatten uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, techniek, coördinatie en lenigheid. Als je interesse hebt in een training, kun je een aanvraag doen of een e-mail sturen naar info@trainingmaastricht.com.

Wil je weten wat Training Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Training Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Training Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Training Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Training Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Training Maastricht

Bezoekers bekeken ook