Allostas - personal training & coaching

Allostas - personal training & coaching is een Personal trainer gelegen aan Weert 9 in Maastricht.

Meer informatie over Allostas - personal training & coaching in Maastricht

Allostas is een personal training studio in Maastricht die zich richt op het verbeteren van de gezondheid en levensstijl van mensen door middel van bewezen methoden op het gebied van fysieke training en voedingsprotocollen. Rick Niesten, een gecertificeerde personal trainer met 10 jaar ervaring, helpt klanten met het behalen van persoonlijke doelen, zoals afvallen, spieropbouw en gezondere eetgewoonten. De trainingslocatie is gevestigd bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht en biedt een veilige omgeving om te trainen. Samen trainen met Allostas kan leiden tot gewichtsverlies, meer kracht, betere eetgewoonten, meer zelfvertrouwen, een positieve mindset en minder lichamelijke klachten. Boek nu een gratis intake om te beginnen met het verbeteren van jouw gezondheid en levensstijl.

Wil je weten wat Allostas - personal training & coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allostas - personal training & coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allostas - personal training & coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allostas - personal training & coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Allostas - personal training & coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allostas – personal training & coaching

Bezoekers bekeken ook