Akbaba-Gym

Akbaba-Gym is een Sportcomplex gelegen aan Beeldsnijdersdreef 21 in Maastricht.

Meer informatie over Akbaba-Gym in Maastricht

Spruitje is een kleinschalige zorgorganisatie in regio Maastricht/Heuvelland die zich richt op de specifieke zorgvraag van de cliënt. Ze werken aan het bevorderen van zelfvertrouwen en weerbaarheid van de cliënt, wat een positieve invloed heeft op hun motivatie in het dagelijks leven. Ze bieden hulp aan kinderen en jongvolwassenen met verschillende vraagstukken. Hun missie en visie zijn gericht op sportiviteit, plezier, respect, het bieden van een uitlaatklep, het vergroten van inzicht, het nemen van tijd, jezelf zijn en eerlijkheid. Spruitje is actief op social media en is een onderdeel van AKBABA GYM.

Wil je weten wat Akbaba-Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akbaba-Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akbaba-Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akbaba-Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Akbaba-Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akbaba-Gym

Bezoekers bekeken ook