UM SPORTS

UM SPORTS is een Sportcomplex gelegen aan P. Debyeplein 15 in Maastricht.

Meer informatie over UM SPORTS in Maastricht

UM SPORT is een sportcentrum in Maastricht met een breed scala aan sportactiviteiten, een uitgebreide accommodatie en ruime openingstijden. Ze bieden groepslessen, fitness, buitenactiviteiten en de mogelijkheid om lid te worden van een studentensportvereniging. Het sportaanbod omvat meer dan 40 sporten, zoals aerobics, karate en yoga. Ze hebben ook voordelige lidmaatschapstarieven en je kunt een dagkaart bestellen om het sportcentrum uit te proberen. Daarnaast bieden ze fysiotherapie, topsportfaciliteiten en hebben ze een online inschrijfsysteem genaamd MyUSC. UM SPORT organiseert ook teambuildingsactiviteiten en viert Internationale Yogadag op 21 juni. Het sportcentrum is gevestigd op Minderbroedersberg in Maastricht.

Wil je weten wat UM SPORTS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UM SPORTS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UM SPORTS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UM SPORTS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar UM SPORTS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UM SPORTS

Bezoekers bekeken ook