Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck

Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck is een Sportcomplex gelegen aan Gronsvelderweg 90 in Maastricht.

Meer informatie over Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck in Maastricht

De webshop van RKHSV is tijdelijk buiten gebruik vanwege leveringsproblemen bij MASITA. Er wordt gezocht naar een oplossing. Daarnaast is er een samenwerking tussen RKHSV en ING zodat kinderen ongeacht hun financiële situatie kunnen voetballen. Het sponsorcontract met ING is voor drie jaar ingegaan. De teamindelingen van de jeugd zijn aangepast vanwege diverse ontwikkelingen. Verder is er informatie over het ouder-kind toernooi en zijn er geen afgelastingen. Het adres van RKHSV is Gronsvelderweg, 6229VN Maastricht.

Wil je weten wat Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcomplex RKHSV Heugem-Randwijck

Bezoekers bekeken ook