All Saints Maastricht International Church

All Saints Maastricht International Church is een Christelijke kerk gelegen aan Stokstraat 46A in Maastricht.

Meer informatie over All Saints Maastricht International Church in Maastricht

All Saints Maastricht is een internationale, Engelssprekende Anglicaanse kerk in Maastricht. Ze komen twee keer per maand bijeen voor diensten en gemeenschap met de Engelssprekende expatgemeenschap van Maastricht. De diensten volgen een typische Anglicaanse structuur en omvatten gebed, lied en lessen. De congregatie bestaat uit christenen van verschillende nationale en denominatieve achtergronden en iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, genderidentiteit, etniciteit, handicap of seksualiteit. De kerk biedt een veilige omgeving voor zowel volwassenen als kinderen en volgt het beleid voor veiligheid van het bisdom in Europa. Voor meer informatie over diensten en het schema kunt u contact opnemen met Leslie Sherriff via allsaintsmaastricht@gmail.com.

Wil je weten wat All Saints Maastricht International Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van All Saints Maastricht International Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij All Saints Maastricht International Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je All Saints Maastricht International Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar All Saints Maastricht International Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. All Saints Maastricht International Church

Bezoekers bekeken ook