Sint-Janskerk

Sint-Janskerk is een Christelijke kerk gelegen aan Vrijthof 24 in Maastricht.

Meer informatie over Sint-Janskerk in Maastricht

De Sint Janskerk in Maastricht is een monumentaal kerkgebouw gelegen aan het Vrijthof. De kerk heeft een A-locatie en kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. In de agenda van de kerk kan je zien welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden en of je gewenste datum nog beschikbaar is. Als je een evenement wilt houden in de kerk, kan je een optie aanvragen via de reserveringspagina. De kerk is een gotisch gebouw en staat naast de Servaasbasiliek. Het is een mooi startpunt voor een wandeling door het centrum van Maastricht en ligt vlakbij verschillende bezienswaardigheden. In de kerk worden ook regelmatig concerten gehouden en tijdens de TEFAF is er een boeken- en prentenbeurs. Daarnaast is het mogelijk om de toren te beklimmen voor een mooi uitzicht over de stad. Je kunt de Sint Janskerk huren voor verschillende evenementen, zoals trouwerijen, lezingen en exposities. De Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland heeft ook nog andere kerken in Zuid-Limburg die gehuurd kunnen worden. Op de website van de kerk kunnen de voorwaarden en faciliteiten voor de huur worden gevonden. Daarnaast zijn er plattegronden beschikbaar om te zien hoeveel zitplaatsen er zijn en welke indelingen er mogelijk zijn. De contactgegevens van de verhuur- en beheerder zijn ook te vinden op de website. De kerk is toegankelijk voor toeristisch bezoek en de toegang is gratis.

Wil je weten wat Sint-Janskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Janskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Janskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Janskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sint-Janskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Janskerk

Bezoekers bekeken ook