Basiliek van Sint Servaas

Basiliek van Sint Servaas is een Christelijke kerk gelegen aan Keizer Karelplein 3 in Maastricht.

Meer informatie over Basiliek van Sint Servaas in Maastricht

In de tekst worden verschillende onderwerpen besproken, zoals de schatkamer en rondleidingen, bezienswaardigheden, tentoonstellingen, openingstijden en prijzen, en contact- en rondleidingreserveringen. Daarnaast wordt er gesproken over de parochie en vieringen, zoals het aanvragen van de Heilige Communie, het maken van een afspraak met een priester, het bijwonen van Heilige missen en vieringen, het doen van een donatie en het lezen van het parochieblad. Tot slot worden er ook muziek en evenementen genoemd, waarbij wordt aangegeven dat er nieuwsberichten beschikbaar zijn over exposities, concerten, activiteiten en vieringen.

Wil je weten wat Basiliek van Sint Servaas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basiliek van Sint Servaas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basiliek van Sint Servaas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basiliek van Sint Servaas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Basiliek van Sint Servaas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basiliek van Sint Servaas

Bezoekers bekeken ook