Maastricht Chinese Christian Church

Maastricht Chinese Christian Church is een Christelijke kerk gelegen aan Old Hickoryplein 100 in Maastricht.

Meer informatie over Maastricht Chinese Christian Church in Maastricht

Het Maastricht Chinees Christelijk Kerkgenootschap is een organisatie die tot doel heeft het verkondigen van het Evangelie van Jezus Christus en het bijeen verzamelen van plaatselijke Chinese christenen. Het kerkgenootschap organiseert wekelijkse diensten op zondag in Maastricht en Heerlen, evenals een Chinese school in Heerlen. Er zijn verschillende predikanten en diakenen verbonden aan het kerkgenootschap. Het vermogen van het kerkgenootschap wordt beheerd door vrijwillige bestuurders en er worden regelmatig algemene vergaderingen gehouden. Het kerkgenootschap publiceert financiële verantwoordingen en biedt verschillende activiteiten aan, zoals het bestuderen van de Bijbel en het zingen van hymnes. Het kerkgenootschap heeft ook vestigingen in andere steden, zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo en Luxemburg. Er zijn verschillende voorgangers en zendelingen verbonden aan het kerkgenootschap.

Wil je weten wat Maastricht Chinese Christian Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maastricht Chinese Christian Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maastricht Chinese Christian Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maastricht Chinese Christian Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Maastricht Chinese Christian Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maastricht Chinese Christian Church

Bezoekers bekeken ook