Bewust Astrid

Bewust Astrid is een Kapper gelegen aan Beukenhoven 23 in Maastricht.

Meer informatie over Bewust Astrid in Maastricht

Veel mensen hebben problemen met hun haar, zoals haaruitval door langdurige stress of klachten na COVID-19. Een "Booster voor je haar" is hiervoor zeer geschikt, informeer hiervoor in de salon. Daarnaast is er zelfgemaakte kombucha verkrijgbaar en kunnen Scoby's met starter worden gekocht om het zelf te maken. Bewust Astrid is gevestigd in Maastricht en de contactgegevens zijn te vinden op de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. Avonden zijn mogelijk op afspraak.

Wil je weten wat Bewust Astrid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bewust Astrid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bewust Astrid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewust Astrid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bewust Astrid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bewust Astrid

Bezoekers bekeken ook