Bim & Bap

Bim & Bap is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Tongersestraat 9 in Maastricht.

Meer informatie over Bim & Bap in Maastricht

Restaurant Bim & Bap is een Koreaans Fusion restaurant in Maastricht, gevestigd aan de Tongersestraat. Het restaurant is een echt familiebedrijf, waarbij de keuken wordt gerund door de vader en de bediening door de moeder. De dochters werken ook hard mee aan het opbouwen van het familiebedrijf. De keuken van Bim & Bap is voornamelijk Koreaans, maar heeft ook invloeden van andere Aziatische keukens. Het doel van het restaurant is om de Koreaanse keuken bij een breder publiek bekend te maken. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur en van 17.30 tot 22.30 uur. Op zaterdag is het restaurant geopend van 17.30 tot 22.30 uur en op zondag is het gesloten. De contactgegevens van het restaurant zijn Tongersestraat 9 in Maastricht en het telefoonnummer is 043 - 855 40 40.

Wil je weten wat Bim & Bap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bim & Bap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bim & Bap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bim & Bap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bim & Bap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bim & Bap

Bezoekers bekeken ook