Thai Ichi

Thai Ichi is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Koestraat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Thai Ichi in Maastricht

Thaiichi is een authentieke Japanse sushi bar in Maastricht die traditionele, kwalitatief hoogwaardige sushi en Thaise gerechten serveert. De chef-kok Phattanapong Khamto heeft meer dan 25 jaar ervaring als sushi chef en bereidt het verse eten voor je ogen, met alleen de beste kwaliteit vis en ingrediënten. Het restaurant is gezellig en biedt een mix van Japanse en Thaise gerechten in een moderne setting. Thaiichi is een kleine, persoonlijke familiezaak die gezonde en verse producten serveert. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon en e-mail, en ze zijn ook te vinden op Facebook. Dus kom langs en ervaar de heerlijke gerechten bij Thaiichi!

Wil je weten wat Thai Ichi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thai Ichi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thai Ichi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai Ichi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Thai Ichi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thai Ichi

Bezoekers bekeken ook