Dadawan Maastricht

Dadawan Maastricht is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Spoorweglaan 1 in Maastricht.

Meer informatie over Dadawan Maastricht in Maastricht

DADAWAN is een Aziatisch fastfoodconcept dat wereldse gerechten serveert voor een betaalbare prijs. Ze nemen geen reserveringen aan, dus je kunt gewoon binnenlopen. Daarnaast hebben ze ook een 2GO-service waar je de fusion gerechten kunt afhalen. DADAWAN heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Tilburg en Kerkrade. Ze hebben zelfs een nieuwe vestiging geopend in Maastricht genaamd Little DADAWAN. Naast het restaurant biedt DADAWAN ook cadeaubonnen aan die je kunt ontvangen via e-mail of per post.

Wil je weten wat Dadawan Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dadawan Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dadawan Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dadawan Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dadawan Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dadawan Maastricht

Bezoekers bekeken ook