Umami by Han

Umami by Han is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Stationsstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over Umami by Han in Maastricht

UMAMI by Han is een modern Chinees fusion restaurant, geleid door topchef Han Ji. Het draait allemaal om sociaal dineren bij UMAMI by Han restaurants. Wij geloven dat dineren niet alleen gaat om het voeden van het lichaam; het is een kans om contact te maken met vrienden, familie en zelfs vreemden, waarbij blijvende herinneringen worden gecreëerd en een gevoel van samenhorigheid wordt bevorderd. Onze restaurants zijn ontworpen om gesprekken aan te moedigen en een levendige sfeer te creëren die de gedeelde ervaring van het genieten van onze spannende Aziatische fusionkeuken versterkt. UMAMI by Han serveert originele Chinese fusiongerechten in een moderne setting. De gerechten zijn innovatief en hebben een culinaire touch voor een toegankelijke prijs. Niet alleen het eten is innovatief en anders dan alles wat je elders vindt, we serveren ook geweldige theemenu's die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze theesommeliers. In de restaurants van Han Ji zijn zowel gezondheid als culinaire avonturen van het grootste belang. We zijn er trots op dat er slechts 7 Bib Gourmand-bekroonde Aziatische/Chinese restaurants in Nederland zijn en dat Umami by Han er 4 van heeft. We bieden ook theepairing aan, waarbij onze gespecialiseerde theesommeliers de beste theeën ter wereld combineren met onze Umami-gerechten. Bij Umami by Han vieren we de vijfde smaaksensatie - umami. Bekend om zijn hartige en diep bevredigende eigenschappen, is.

Wil je weten wat Umami by Han verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Umami by Han of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Umami by Han? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Umami by Han het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Umami by Han reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Umami by Han

Bezoekers bekeken ook