Dentali B.V.

Dentali B.V. is een Tandarts gelegen aan Akersteenweg 104 in Maastricht.

Meer informatie over Dentali B.V. in Maastricht

Smile Dental Studio verhuist naar België en is vanaf 1 maart 2023 gevestigd op het adres Rue Preixhe 16/01, 4681 Hermalle sous Argenteau. Patiënten kunnen daar terecht voor tandheelkundige behandelingen, waarbij het mogelijk is om de kosten te declareren bij de zorgverzekeraar in Nederland. Het telefoonnummer van de nieuwe praktijk is 003242262959 en de website is www.dentologie.be. Voor het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met Joyce via het nummer 0610200155. Patiënten hebben ook de optie om een tandarts in Maastricht te kiezen en kunnen hun keuze per e-mail doorgeven aan info@smiledentalstudio.nl. Het patiëntendossier kan indien gewenst worden doorgestuurd naar de nieuwe tandarts.

Wil je weten wat Dentali B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dentali B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dentali B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dentali B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dentali B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dentali B.V.

Bezoekers bekeken ook