Gastouderopvang de Geitjes

Gastouderopvang de Geitjes is een Kinderopvang gelegen aan Brigidastraat 67 in Maastricht.

Meer informatie over Gastouderopvang de Geitjes in Maastricht

Bij gastouderopvang De Geitjes worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen in een landelijke en gezellige omgeving. De opvang is gericht op kindvolgend werken, waarbij er gekeken wordt naar de behoeften van het kind. De opvang is gevestigd in een aparte ruimte in een boerderij, waar kinderen kunnen genieten van de natuurlijke omgeving en dieren. Er wordt veel tijd buiten doorgebracht, waar kinderen spelenderwijs leren en in contact komen met de dieren. De opvang werkt zonder vast dagschema, maar houdt wel rekening met het ritme van de kinderen. Er is aandacht voor seizoensgebonden activiteiten en veiligheid en hygiëne spelen een belangrijke rol. De opvang maakt gebruik van een bolderwagen voor uitstapjes en ouders moeten ermee akkoord gaan dat hun kinderen hierin vervoerd kunnen worden. De opvang is gevestigd in Itteren-Maastricht en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Gastouderopvang de Geitjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang de Geitjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang de Geitjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang de Geitjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Gastouderopvang de Geitjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang de Geitjes

Bezoekers bekeken ook