MIK BSO ZIEZO!

MIK BSO ZIEZO! is een Kinderopvang gelegen aan Borghaag 25 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO ZIEZO! in Maastricht

Buitenschoolse opvang ZIEZO! in Maastricht biedt kinderen de mogelijkheid om na schooltijd te ontspannen en plezier te hebben. Bij ZIEZO! mogen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen en er is een breed scala aan activiteiten beschikbaar, zoals sporten, toneelspelen en creatief bezig zijn. BSO ZIEZO! maakt deel uit van Kindcentrum ZIEZO!, waar ook een basisschool, kinderdagopvang en peuteropvang gevestigd zijn. Het centrum organiseert gezamenlijke activiteiten en zorgt voor een fijne schooltijd. BSO ZIEZO! stimuleert kinderen om actief bezig te zijn en biedt zowel binnen als buiten verschillende activiteiten aan. Het team bestaat uit medewerkers met verschillende talenten, zoals muziek, toneelspelen en sporten. Naast het reguliere programma organiseert BSO ZIEZO! ook activiteiten tijdens de vakanties, zoals uitjes naar de speeltuin of een museum. Het team voelt kinderen goed aan en zorgt voor een veilige en humoristische omgeving. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 043-351 71 71 of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat MIK BSO ZIEZO! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO ZIEZO! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO ZIEZO!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO ZIEZO! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO ZIEZO! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO ZIEZO!

Bezoekers bekeken ook