MIK BSO Villa Kakelbont

MIK BSO Villa Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Grote Looiersstraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Villa Kakelbont in Maastricht

Buitenschoolse opvang Villa Kakelbont is een gezellige plek voor kinderen van 4 tot 8 jaar om na school te chillen, kletsen en genieten. De BSO is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC) Binnenstad en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van Maastricht. Villa Kakelbont bevindt zich in hetzelfde gebouw als kinderdagverblijf Juliana, waardoor de overgang van kinderdagverblijf naar BSO gemakkelijk is. Samen met basisschool OBS Binnenstad wandelen de kinderen na school naar Villa Kakelbont, waar ze samen de tafel dekken en een ontspannen moment hebben. Daarna kan elk kind zelf beslissen wat het wil doen. De BSO beschikt over een stadstuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen en ook het aangrenzende stadspark wordt regelmatig bezocht. Voor kinderen van 8 tot 13 jaar is er BSO Villa Max, gevestigd in het gebouw van OBS Binnenstad. Daarnaast biedt de BSO zwemlessen aan bij Zenden in de binnenstad, waar kinderen tijdens BSO-tijd in een kleine groep hun zwemdiploma kunnen halen. Deze zwemlessen vinden wekelijks plaats op donderdagmiddag. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over prijzen, neem dan contact op met de BSO. Je kunt ook een vrijblijvende rondleiding plannen om de BSO zelf te beleven.

Wil je weten wat MIK BSO Villa Kakelbont verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Villa Kakelbont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Villa Kakelbont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Villa Kakelbont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Villa Kakelbont reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Villa Kakelbont

Bezoekers bekeken ook