Kid's Garden Maastricht

Kid's Garden Maastricht is een Kinderopvang gelegen aan Bemelergrubbe 15 in Maastricht.

Meer informatie over Kid's Garden Maastricht in Maastricht

Kid's Garden Maastricht is een innovatief Nederlandstalig kinderdagverblijf waar kinderen op een speelse manier ook Engels kunnen leren. Ze bieden zowel babyopvang als groepen voor kinderen vanaf drie jaar. Het kinderdagverblijf gebruikt innovatieve leertechnieken om kinderen op te voeden tot onbevangen en gelukkige kinderen. Ze volgen het Fomento's Project Optimist, dat de creativiteit en het enthousiasme bij kinderen stimuleert. Daarnaast besteden ze aandacht aan gezonde voeding en gewoontes. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen en contact opnemen via het inschrijvingsformulier op de website.

Wil je weten wat Kid's Garden Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kid's Garden Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kid's Garden Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kid's Garden Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kid's Garden Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kid’s Garden Maastricht

Bezoekers bekeken ook