MIK KDV Scharn

MIK KDV Scharn is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterstraat 14 in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Scharn in Maastricht

Bij Kinderdagverblijf Scharn zijn er verschillende groepen waar ouders kunnen kiezen welke het beste bij hun kind past. Er is een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar, een peutergroep voor 2-4 jaar, een babygroep voor 0-2 jaar en een aparte 3+-groep. De 3+-groep bevindt zich in Basisschool Scharn en bereidt de kinderen voor op groep 1. Alle groepen werken met de methodiek Speelplezier en zijn gespecialiseerd in VVE. Op de babygroep zijn er babyspecialisten die weten wat baby's nodig hebben en zorgen voor een rustige omgeving. De verticale groep is gezellig en ideaal voor broertjes en zusjes. In de peutergroep leren de kinderen veel en hebben ze plezier. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan beweging en heeft een binnentuin waar de kinderen naar buiten kunnen. Het adres van KDV Scharn is Kloosterstraat 14 in Maastricht en de openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat MIK KDV Scharn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Scharn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Scharn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Scharn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Scharn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Scharn

Bezoekers bekeken ook