Kleinschalige Kinderopvang Little Steps

Kleinschalige Kinderopvang Little Steps is een Kinderopvang gelegen aan Haafkensborg 22 in Maastricht.

Meer informatie over Kleinschalige Kinderopvang Little Steps in Maastricht

Little Steps biedt kleinschalige gastouderopvang aan in een veilige en rustige omgeving. Bij Little Steps wordt elk kind individueel gezien en krijgt het de ruimte om zich te ontwikkelen zonder prestatiedruk. Kinderen mogen fouten maken en leren samen te spelen met andere kinderen. Voor meer informatie kan er een vrijblijvende afspraak gemaakt worden met Kleinschalige Kinderopvang Little Steps. Het contactadres is info@littlesteps-kinderopvang.nl en ze zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 151469970. De Kamer van Koophandel registratie is 70621616.

Wil je weten wat Kleinschalige Kinderopvang Little Steps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleinschalige Kinderopvang Little Steps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleinschalige Kinderopvang Little Steps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleinschalige Kinderopvang Little Steps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kleinschalige Kinderopvang Little Steps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleinschalige Kinderopvang Little Steps

Bezoekers bekeken ook