MIK KDV Plons

MIK KDV Plons is een Kinderopvang gelegen aan Capucijnenstraat 118 in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Plons in Maastricht

Kinderdagverblijf Plons is een kinderdagverblijf in het centrum van Maastricht waar kinderen van 6 weken tot 4 jaar welkom zijn om te spelen, ontdekken, leren en avonturen te beleven. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van het Integraal Kindcentrum (IKC) Montessori. Bij KDV Plons kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en plezier hebben. Er wordt op alle locaties voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aangeboden, waarbij spelenderwijs taal en sociale- en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Plons 2 is een dependance van Kinderdagverblijf Plons en heeft een babygroep voor kinderen van 0-2 jaar. Voor meer informatie en een rondleiding kan contact worden opgenomen met de locatie. Het kinderdagverblijf biedt ook peuteropvang aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, met verlengde opvang tot 18.30 uur in overleg. Peuteropvang is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK KDV Plons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Plons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Plons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Plons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Plons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Plons

Bezoekers bekeken ook